Overige Online Marketing Diensten

Wij bieden meer rondom online marketing dan alleen adverteren. Met onze online marketing diensten ondersteunen we je op elk gebied om jou nog succesvoller te maken. Zo zetten wij bijvoorbeeld met een doordachte online marketingstrategie de koers uit, of creëren en optimaliseren we salesfunnels voor een sprankelende klantreis. Maar ook leveren we overtuigende, SEO-geoptimaliseerde teksten, visueel aantrekkelijke afbeeldingen en boeiende video’s. Daarnaast meten en analyseren wij jouw resultaten tot in de details en presenteren we heldere rapportages voor heldere inzichten.

Driftly Digital
Youtube Marketing Services

Marketingstrategie

Een doordachte online marketingstrategie is de basis voor elk succes. Bij Driftly Digital begint dit proces met een grondige marketingaudit en een onboardinggesprek. Zo krijgen wij inzicht in jouw bedrijf, je doelstellingen en jouw en doelgroep. We analyseren jouw huidige marketingcampagnes, identificeren zowel kansen als uitdagingen. Vervolgens ontwikkelen wij een gedegen strategisch plan om jouw doelstellingen te behalen. Binnen deze marketingstrategie worden meetbare doelen gedefinieerd, bepalen we de meest effectieve kanalen en stellen we een gedetailleerde budgetverdeling vast. Zo bouwen we aan een solide basis voor maximale ROI (return on investment).

Contentcreatie

Maak indruk met overtuigende afbeeldingen, video’s en teksten. Ons team van grafisch ontwerpers, videobewerkers en copywriters heeft de expertise om op maat gemaakte visuele en tekstuele content te produceren die de aandacht van jouw doelgroep trekt. Wij regelen hierbij alles, van het initiële script tot de livegang, inclusief beeldmateriaal, sourcing van content creators en acteurs. Zo zorgen wij ervoor dat je niet alleen je doelgroep bereikt, maar dat je jouw doelgroep ook betrekt en aanzet tot actie met unieke content die impact maakt.

Driftly Digital
Tiktok Marketing Agency

Social Media Management

Versterk jouw online aanwezigheid met organische marketing via de belangrijkste social media platformen. Bij ons is jouw merk in goede handen: ons team dat zich richt op het beheer van social media kanalen is verantwoordelijk voor accounts die variëren van 100 tot over 3.000.000+ volgers. We begrijpen dat effectief social media management niet alleen gaat over het plaatsen van content, maar over het creëren van verbinding met je doelgroep. Van het strategisch plannen van berichten en het coördineren van interacties tot het analyseren van gedragsdata, we behandelen alle facetten van jouw social media kanalen om je bedrijf in de spotlight te zetten.

Campagneopzet

Om je doelgroep te bereiken met de juiste boodschap op het juiste moment, starten we met de opzet van een professionele campagne. Onze focus ligt op social media adverteren en zoekmachine adverteren. Denk aan platformen zoals Facebook/Instagram (Meta), Google, YouTube, LinkedInen TikTok. We beginnen hierbij met een gedegen onderzoek naar jouw doelgroep en relevante zoekwoorden. Vervolgens gaan we aan de slag om pakkende advertentieteksten, aantrekkelijke afbeeldingen en boeiende video’s te creëren. Hierbij is alles erop gericht om de aandacht van je doelgroep te grijpen en hen te overtuigen.

Tiktok Marketing Agency
Driftly Digital

Landingspagina’s En Funnels

Wij richten ons op het aantrekken van waardevolle leads die wij converteren naar loyale klanten, of je nu al een website hebt of niet. Bij het opzetten van landingspagina’s en funnels starten we met een grondige analyse. Vervolgens creëert ons team binnen enkele dagen een complete standaard- of op maat gemaakte landingspagina om direct leads te genereren. Hierbij integreren wij indien gewenst onder andere leadformulieren, boekingsmogelijkheden voor meetings, e-books, webinars of video-leadmagneten. Ons e-mail programma met welkomstreeksen tot maar liefst 20 e-mails zorgt tenslotte voor een doelmatige opvolging van leads.

Integraties, Tracking & Rapportages

Wij zorgen ervoor dat je altijd realtime inzicht hebt in de prestaties van jouw campagne. Onze developers zorgen er allereerst voor dat alle systemen netjes op elkaar aansluiten en dat alles betrouwbaar wordt gemeten. Met onze expertise kunnen we de meest gebruikte systemen probleemloos koppelen, zoals je project management systeem of CRM. Uiteraard kunnen we alles volledig transparant en inzichtelijk maken via periodieke rapportages of een real-time professioneel dashboard.

Tiktok Marketing Agency

Waarom Kiezen Voor Driftly Digital?

Wij maken van jouw online leadgeneratie campagne met onze online marketing diensten een geoliede machine:

Linkedin Marketing Services

Geïnteresseerd?
Plan Een Gratis Adviesgesprek In!

Social Media Advertising Services