Bij SEA, het adverteren op Google en andere zoekmachines, draait alles om focus en balans. Wij trekken de aandacht van mensen die actief op zoek zijn naar jouw dienst of product, zonder torenhoge uitgaven. Daarom richten wij ons op het vinden van de juiste balans tussen bereik en de kosten per conversie (CPA). Op deze manier blijft je campagne gezond terwijl je voldoende bereik hebt. Wij zorgen er voor dat je opvalt met de juiste boodschap, waarbij we gaan voor maximaal rendement.

Tiktok Marketing Agency
Driftly Digital

OP WELKE ZOEKWOORDEN ZOEKT JOUW DOELGROEP?

Zoekmachine adverteren brengt diverse uitdagingen met zich mee, zoals het vinden van de meest relevante zoekwoorden, het opzetten van aantrekkelijke advertenties, het al dan niet overbieden van jouw concurrentie en het behouden van een perfecte kwaliteitsscore. Daarnaast dien je bij zoekmachine adverteren ook te begrijpen wat de zoekintentie is en dien je advertenties aan te passen voor mobiele apparaten. Op basis van onze ervaring kunnen wij je nauwgezet vertellen hoe jouw doelgroep zoekt en hoe wij ook voor jou binnen 30 dagen resultaten behalen.

EEN DOORDACHT PROCES

Om succesvol te zijn met zoekmachine adverteren, is een gestructureerd proces vereist, van strategie tot optimalisatie. Alles start met het bepalen van jouw maximale CPA (cost per acquisition) zodat we op basis van jouw conversiepercentage de maximale CPC (cost per click) kunnen vaststellen. Vervolgens starten wij met een gedegen zoekwoordenonderzoek, waarbij we de zoekwoorden selecteren die jouw doelgroep daadwerkelijk gebruikt. Daarna ontwikkelen wij overtuigende advertenties die jouw doelgroep direct aanspreken. Jouw landingspagina’s worden geoptimaliseerd en wij bouwen een effectieve funnel. Je campagnes analyseren wij voortdurend om ze steeds effectiever te maken zodat je jouw online leadgeneratiedoelen behaalt.

Driftly Digital
Driftly Digital

VOORDELEN VAN ZOEKMACHINE ADVERTEREN

De vijf belangrijkste voordelen van zoekmachine adverteren zijn:

Waarom Kiezen Voor Driftly Digital?

Wij transformeren je online leadgeneratie via zoekmachine adverteren in een geoptimaliseerd proces:

Linkedin Marketing Services

Interesse? Vraag Vandaag Nog Een Gratis Adviesgesprek Aan!

Social Media Advertising Services